Тениски за мъже Nike | Puma | Adidas

Опции за филтриране
Сортирай по Покажи
Сортирай по Покажи

Мъжки тениски - Cornersport

Марковите мъжки тениски на Nike, Puma и Adidas са сред най-популярните в света на спортната мода. Вече дълги години тези марки предлагат на своите клиенти интересни, модерни и оригинални дизайни на тениски, които са подходящи както за спорт, така и за ежедневието.

 

Nike предлага голям избор от мъжки тениски с различни графични мотиви, лога и шрифтове. Те са изработени от висококачествени материали, които осигуряват комфорт и дишане на кожата, като Dri-FIT и Nike Breathe технологиите. Някои от най-известните модели на Nike са мъжките тениски с лого на марката, както и тези от серията Nike Air.

 

Puma е друга известна марка, която предлага мъжки тениски за спорт и ежедневие. Техните тениски са с модерен дизайн и включват креативни графични мотиви и лога на марката. Освен това, те са направени от висококачествени материали като Puma DryCell, които осигуряват висока вентилация и комфорт.

 

Adidas също е марка, която е известна с мъжките си спортни тениски. Те са изработени от висококачествени материали, които осигуряват комфорт и дишане на кожата, като Adidas Climalite и Adidas Climacool. adidas предлага мъжки тениски със своя логотип, както и тези с графични мотиви и модерни дизайни.