Аксесоари

Аксесоари - Чанти | Раници | Шапки

Опции за филтриране
Сортирай по Покажи
Сортирай по Покажи

Аксесоари - Cornersport.eu

Puma, Nike и Adidas са три от най-известните марки в света на спортните аксесоари и облекла. В тяхната гама от аксесоари можете да намерите много различни чанти, раници, сакове и шапки.

Чантите на тези марки са изработени от висококачествени материали, които ги правят здрави и устойчиви на износване. В зависимост от модела, чантите могат да бъдат с едно или повече отделения, като вътрешните джобове помагат да се организират по-добре вещите. Някои от чантите имат и допълнителни джобове за телефон, ключове или портфейл.

Раниците на Puma, Nike и Adidas също са изработени от висококачествени материали и са с различен дизайн, който отговаря на различни нужди. Някои раници имат много отделения и джобове, като други са по-прости и имат само основно отделение. Всички модели обаче имат подплатени презрамки, които правят носенето на тежки вещи много по-удобно.

Саковете на Puma, Nike и Adidas също са изработени от висококачествени материали и са предназначени за спортисти, които са в постоянно движение. Тези сакове обикновено имат едно голямо отделение и един или два джоба за малки вещи.

Шапките на тези марки са изработени от различни материали, като най-често срещаните са памук, полиестер или акрил. Шапките могат да бъдат с козирка или без, а някои модели са с подплатена част, която позволява да се носят по-удобно и да се пазят ушите топли през зимните месеци.

Общо взето, аксесоарите на Puma, Nike и Adidas са изработени от висококачествени материали и имат модерен дизайн, който отговаря на нуждите на спортистите и хората, които търсят удобство и функционалност в ежедневието си.