Дамски блузи

Опции за филтриране
Сортирай по Покажи
Сортирай по Покажи

Дамски оригинални блузи - Cornersport.eu

Дамските оригинални спортни блузи на марките Nike, Adidas, New Balance и Puma са изработени от висококачествени материали и са проектирани да осигурят максимален комфорт и поддръжка по време на тренировки или други физически активности.

Nike спортните блузи са изработени от дишащи материи, които осигуряват оптимален вентилационен процес и комфорт. Някои модели разполагат с технологията Dri-FIT, която отвежда влагата далеч от кожата, за да я изпари бързо и да запази свежестта и сухотата на тялото. Nike спортните блузи са създадени в различни цветове и дизайни, включително с качулки, пуловери и други стилове.

Adidas спортните блузи са изработени от висококачествени материи, като технологията Climalite помага за отвеждане на влагата далеч от кожата и за поддържане на тялото сухо и комфортно. Adidas също така предлага широко разнообразие от модели, включително с качулки, пуловери и с лого на марката.

New Balance спортните блузи са изработени от меки и удобни материи, които осигуряват максимална свобода на движение и комфорт по време на физически натоварвания. Те също така имат технологията NB Dry, която отвежда влагата далеч от кожата и помага за запазване на сухотата на тялото. New Balance спортните блузи имат класически дизайн и са налични в различни цветове и стилове.

Puma спортните блузи са изработени от висококачествени материи, като технологията DryCELL осигурява отвеждане на влагата далеч от кожата и поддържане на свежестта и сухотата на тялото. Те имат също така модерен и стилен дизайн, с широк спектър от цветове и стилове, включително с качулки и без качулки.