New Balance

Опции за филтриране
Сортирай по Покажи
Сортирай по Покажи

New Balance - Cornersport.eu

New Balance е американска компания, която произвежда обувки, дрехи и аксесоари за спорт. Компанията е основана през 1906 г. и е известна с продуктите си за бягане, ходене и други спортове. New Balance произвежда обувки и дрехи за мъже, жени и деца, като се фокусира върху качеството, комфорта и иновациите.
Най-известните модели обувки на New Balance включват сериите 990, 997, 574 и 327, които се отличават със своя класически дизайн и високо качество на материалите. New Balance е също така позната с технологията си Fresh Foam, която предлага мека подплънка и комфорт при бягане.
Компанията произвежда и дрехи за спорт, включително тениски, топки, панталони и якета, които са създадени, за да осигурят комфорт и свободно движение при спортуване. New Balance също така предлага различни аксесоари, като чанти за спорт, шапки и чорапи.
New Balance е известна като една от най-големите производители на обувки и дрехи за спорт в света. Компанията продължава да иновира и да разширява своята линия от продукти, за да отговори на нуждите на спортуващите по целия свят.