Дамски маратонки и спортни обувки

Опции за филтриране
Сортирай по Покажи
Дамски спортни обувки Adidas Court Platform GV8995 -20% Adidas Дамски спортни обувки Adidas Court Platform GV8995

Regular Price: 119,00 лв.

Special Price 95,00 лв.

Дамски спортни обувки Adidas Court Platform GV9000 -20% Adidas Дамски спортни обувки Adidas Court Platform GV9000

Regular Price: 119,00 лв.

Special Price 95,00 лв.

Сортирай по Покажи

Дамски спортни обувки и маратонки - Cornersport.eu

Cornersport.eu предлага голям избор от дамски спортни обувки и маратонки на водещите марки Nike, Puma, Adidas и New Balance. Тези марки са известни по своите висококачествени материали и иновативни технологии за удобство и производителност.

 Моделите на Nike са проектирани за максимален комфорт и поддръжка, като използват първокласни материали като дишаща мрежа, удароустойчива пяна и подметки с гъвкави шарки за по-добро сцепление с повърхността. Някои от популярните модели на Nike са Air Zoom Pegasus, Free Run и Air Max.

 Puma също е известна марка, която предлага удобни и стилни модели на спортни обувки. Някои от техните модели включват мека вложка за удобство и подметки, които осигуряват добро сцепление и амортизация. Някои от популярните модели на Puma са Ignite, Carson и NRGY.

 Adidas е друга известна марка, която предлага широк избор от спортни обувки за жени. Техните модели използват подобрени технологии, като въздушни възглавници, които предлагат допълнителна амортизация и удобство. Някои от популярните модели на Adidas са Ultra Boost, Superstar и Falcon.

 New Balance е марка, която е популярна заради своята удобност и поддръжка. Техните модели включват мека вложка и стабилна подметка за по-голяма защита на краката. Някои от популярните модели на New Balance са Fresh Foam, 990 и 574.

 Общо взето, Cornersport.eu предлага широк избор от висококачествени спортни обувки на водещи марки, които са проектирани да предоставят удобство и поддръжка, като същевременно са стилни и модерни.