Дамски тениски | Nike | Puma | New Balance | Adidas

Опции за филтриране
Сортирай по Покажи
Сортирай по Покажи

Дамски тениски - Cornersport.eu
Nike:
 Дамските тениски на Nike са изработени от висококачествени материали и са налични в разнообразни дизайни и цветове. Те са леки и дишащи, с отлично качество на изработката и удобство. Някои модели имат технологии, като Dri-Fit, която поддържа тялото сухо, и Nike Pro, която осигурява поддръжка на мускулите при физически активност. Логото на Nike е възможно да бъде включено като декоративен елемент в дизайна.

 

Adidas:
 Дамските тениски на Adidas са също висококачествени и стилни. Те са направени от удобни и дишащи материали, като някои модели имат технологии, като Climalite, която отвежда потта далеч от тялото, за да го поддържа сухо. Дизайнът на тези тениски е възможно да включва логото на Adidas и да е съчетан със спортни мотиви или геометрични фигури.

 

New Balance:
 Дамските тениски на New Balance са изработени от висококачествени материали и са съсредоточени върху комфорта и издръжливостта. Те са леки и дишащи, с модерни дизайни и цветове. Някои модели имат технологии, като NB Dry, която поддържа тялото сухо, и NB Fresh, която предпазва от неприятни миризми. Логото на New Balance е възможно да бъде включено като декоративен елемент в дизайна.

 

Puma:
 Дамските тениски на Puma са създадени с фокус върху стила и комфорта. Те са направени от дишащи материали, като някои модели имат технологии, като dryCELL, която отвежда влагата далеч от кожата за по-добро усещане на сухота. Дизайнът на тези тениски може да включва логото на Puma и да е съчетан със спортни мотиви или модерни графики.

  •  Пазарувайте в Cornersport.eu на изгодни и достъпни цени, разчитайте на нашата коректност и бърза доставка.