Дамски потници

Опции за филтриране
Сортирай по Покажи
Сортирай по Покажи

Дамски потници - Cornersport.eu

Nike:
 Дамските потници на Nike са изработени от висококачествени материали и са налични в разнообразни дизайни и цветове. Те са леки и дишащи, с отлично качество на изработката и удобство. Някои модели имат технологии, като Dri-Fit, която поддържа тялото сухо, и Nike Pro, която осигурява поддръжка на мускулите при физически активност. Логото на Nike е възможно да бъде включено като декоративен елемент в дизайна.

 Puma:
 Дамските потници на Puma са създадени с фокус върху стила и комфорта. Те са направени от дишащи материали, като някои модели имат технологии, като dryCELL, която отвежда влагата далеч от кожата за по-добро усещане на сухота. Дизайнът на тези потници може да включва логото на Puma и да е съчетан със спортни мотиви или модерни графики.

 Adidas:
 Дамските потници на Adidas са също висококачествени и стилни. Те са направени от удобни и дишащи материали, като някои модели имат технологии, като Climalite, която отвежда потта далеч от тялото, за да го поддържа сухо. Дизайнът на тези потници е възможно да включва логото на Adidas и да е съчетан със спортни мотиви или геометрични фигури. Някои модели могат да имат и технологията Adidas HEAT.RDY, която осигурява отлична вентилация и усещане на сухота, дори и при горещи условия.

  • Поглезете се с оригинално качество на супер достъпни цени.