Общи условия

Уважаеми клиенти,

Всички артикули,предлагани от www.cornersport.eu са 100% оригинални и са налични на склад. Моля прочетете внимателно Общите условия за пазаруване чрез магазина за електронна търговия на фирма

 • Мобил 1 ЕООД  ЕИК: 128596016; Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол 8600, ул.”Аврен”№10

Изискване за регистрация на клиент.

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия Cornersport, трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма, намираща се тук, като по този начин създава свой клиентски профил.

Чрез създаването на клиентски профил регистрираното лице:

1. Придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в магазин Cornersport.
2. Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за пазаруване в магазин Cornersport.
3. Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от магазин Cornersport, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.

Магазин Cornersport си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за Клиента.

Процедура за пазаруване:

Когато правите поръчка за закупуване на продукт от магазин Cornersport ние Ви изпращаме e-mail, потвърждаващ приемането й, съдържащ детайлите на поръчката. Поръчка, направена през уеб-сайта магазин Cornersport представлява и се счита за оферта за закупуване на продукт, "подлежаща на разглеждане". Поръчката се смята за приета, когато получите по e-mail Съобщение за изпълнение и изпращане на поръчката.

При оформянето на покупката от клиента се изисква:

1. Да посочи валидни адрес за доставка и телефон за контакт.
2. Да активира изпълнението на поръчката чрез натискането на бутона "Потвърждавам".

Чрез натискане на бутона "Потвърждавам" регистрираният клиент изразява съгласието си с настоящите Общи условия.

3. След получаване на валидна поръчка наш представител се свързва с Клиента по телефон или емайл за да го уведоми за:

а) наличността на поръчаните артикули (включително размер, цвят и други)
б) цената за доставка на стоката
в) срок за доставка на стоката

4. В телефонният разговор (или по e-mail) Клиента потвърждава съгласието си с цената и сроковете за доставка на поръчаните стоки.

Цена и плащане:

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Цените посочени в Евро (EURO) са за клиенти от други страни. Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка. Дължимата от клиента сума при доставяне на стоката и извършване на наложения платеж се калкулира автоматично. Общата дължима сума по сделката се финализира след изчисляване на разходите по доставката и след изрично потвърждение за същата от страна на клиента. Магазин Cornersport не публикува информация за наличността на продаваните стоки. Голяма част от артикулите са на склад, но информация за точното количество от даден артикул не се публикува. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул.

Доставка на продуктите:

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка в съответствие с посочените Тарифи за доставка и настоящите Общи условия.

КЛИЕНТЪТ Е ЗАДЪЛЖЕН ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКАТА, В ПРИСЪСТВИЕТО НА КУРИЕРА, ДА ПРОВЕРИ ЗА СЧУПВАНИЯ И ДРУГИ ПОВРЕДИ ПРИЧИНЕНИ ОТ ТРАНСПОРТА!

Ние плащаме застраховка за всяка наша пратка, но тя е валидна само ако вие сте констатирали ПРЕД КУРИЕРА проблемът.

Срок на доставка:

 Срокът за доставка е от 1 до 2 работни дни, като в периода на сезонни разпродажби е възможно да бъде удължен до 5 работни дни. Поръчки направени след 16.00 ч се обработват на следващия работен ден. Всички поръчки направени в събота и неделя се обрботват в понеделник.В случай, че част от поръчаната стока не е налична ще бъдете уведомени чрез e-mail или телефон. Всички продукти от онлайн магазин Корнерспорт се доставят от куриерска фирма СПИДИ на адреса, който сте посочили в своята поръчка
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
 Мобил 1 ЕООД си запазва правото да не изпълнява, да не уведомява и да блокира поръчки, на клиенти, които във времето са били нелоялни и некоректни по една или друга причина.

Гаранция:

Магазин Cornersport гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.
Веднага след пристигането на доставката, клиентът следва да провери ПРЕД ОЧИТЕ НА КУРИЕРА, дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци.
В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът трябва да откаже получаването на пратката.
Гаранционният срок започва да тече от момента на изпращането на пратката.
Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията на стоката.

Права и задължения на страните:

 • Магазин Cornersport се задължава да достави поръчаната стока в договорения срок. 
 • Магазин Cornersport се задължава да изпълнява договореностите с клиента с дължимата грижа.
 • Магазин Cornersport не носи отговорност за невярности в посочената от производителя информация за стоката.
 • Магазин Cornersport не се задължава да достави поръчана стока при посочени неверен адрес или телефон.
 • Магазин Cornersport не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства извън контрола на магазин Cornersport.
 • Клиентът има право да иска връщането на стоката при констатирани липси или когато доставената стока явно не съответства на поръчаната такава.
 • Клиентът има право да иска връщането на стоката, ако поради неправилно транспортиране могат да бъдат констатирани видими дефекти по стоката или нарушена цялост на опаковката й. В този случай клиентът не трябва да подписва придружавашите доставката документи, че е получил стоката и незабавно трябва да ни уведоми.
 • Клиентът има право да иска връщането на стоката ако е налице несъответствие с поръчания размер. Рекламацията при несъответствие с поръчания размер се предявява при установяване на несъответствието, но не по-късно от срока на гаранцията, ако такава е предоставена.
 • Клиентът има право да иска връщането на стоката, ако е налице несъответствие с поръчаната търговска марка. Рекламацията при несъответствие с поръчаната търговска марка се предявява при установяване на несъответствието, но не по-късно от срока на гаранцията, ако такава е предоставена.
 • Клиентът има право да иска връщането на стоката, когато цената, която трябва да заплати не отговаря на договорената.
 • Клиентът има право да иска връщането на стоката, когато не е спазен срока на доставката.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

1. Възстановяване на заплатената сума

2. Заменяне на стоката с нова;

3. Отбив от цената;

Във всички случаи на връщане на стоката трябва да бъде предварително уведомен представител на магазин Cornersport.

 • Клиентът се задължава да посочи валидни телефон и адрес за доставка. 
 • Клиентът се задължава да заплати цената на поръчаните стоки. 
 • Клиентът се задължава да заплати сумата за други разходи, като доставка, допълнителна опаковка и други, съгласно договореното. 
 • Клиентът се задължава да осигури възможност за получаването на поръчаните стоки.
 • Клиентът се задължава да получи поръчаните стоки. 
 • Клиентът носи пълна отговорност за опазването или предаването на трети лица на потребителското си име и паролата, както и за всички действия, извършвани с тях. 
 • Клиентът се задължава да не прави фиктивни поръчки, измислени отзиви за даден продукт или да подава друга невярна информация. 
 • Клиентът се задължава да не нарушава чужди имуществени или неимуществени права. 
 • Да спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за пазаруване в магазин Cornersport.

Уеб сайтът www.cornersport.eu ползва "бисквитки" с цел подобряване обслужването на клиентите и проследяване на техните нужди и предпочитания. "Бисквитките" се използват и за нуждите на интернет маркетинга, като това позволява показването на рекламни съобщение в уеб пространството пред потребители, които вече са посетили веднъж www.cornersport.eu; Всеки клиент може да спре излъчването на рекламите чрез използването на специалния бутон за отказ вграден в този тип реклами. За повече информация виж >> тук 

На изплащане с БНП Париба Лични Финанси