Мъжки маратонки | Спортни обувки

Опции за филтриране
Сортирай по Покажи
Мъжки маратонки Puma Graviton Pro L 382721 01 -13% Puma Мъжки маратонки Puma Graviton Pro L 382721 01

Regular Price: 160,00 лв.

Special Price 139,00 лв.

Сортирай по Покажи

Мъжки спортни обувки и маратонки  Cornersport.eu

Мъжките маратонки Nike са сред най-предпочитаните от спортисти по целия свят. Тези маратонки са проектирани с оглед на високата производителност, комфорта и стила. Изработени са от висококачествени материали, които ги правят изключително леки и дишащи, като същевременно имат подплатена подметка, която предлага максимален комфорт и абсорбира ударите по време на бягане.

 

Мъжките маратонки Adidas са също много популярни и високо оценявани от спортисти. Тези маратонки са известни със своята издръжливост и качество, като предлагат изключителна защита и комфорт. Adidas маратонките имат уникален дизайн, който е иконичен за марката, като същевременно осигурява максимална функционалност и издръжливост.

 

Мъжките маратонки Puma също са много популярни и известни със своята стилна визия и висока производителност. Тези маратонки са изработени от висококачествени материали, които ги правят изключително леки и удобни за носене, като същевременно имат издръжлива подметка, която предлага отлична защита и сцепление.

 

Мъжките маратонки New Balance са известни със своята уникална комбинация от стил и функционалност. Тези маратонки са изработени от висококачествени материали, които ги правят изключително удобни за носене и дишащи. New Balance маратонките също предлагат максимална защита и комфорт по време на бягане, като същевременно имат съвременен и стилен дизайн.

Всички тези марки маратонки предлагат уникална комбинация от функционалност, стил, комфорт на достъпни цени