Как да пазаруваме

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме. Кликвайки върху снимката или заглавието на продукта, Вие ще отидете в неговата детайлната страница. Там ще можете да видите пълното описание на продукта и по-голяма снимка.

Всяка поръчка се осъществява от детайлната страница на съответния продукт.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от www.cornersport.eu  трябва да сте на детайлната страница на желания продукт и да направите своя избор в падащото меню заразмер, след което да натиснете бутона “КУПИ”. „БЪРЗА ПОРЪЧКА” или „КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви количка. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху количката, намираща се в горния десен ъгъл на сайта която се вижда от всяка една страница в сайта и е регистрирала броя на желаните от вас продукти. Тук ще видите списък с желаните продукти, тяхната индивидуална цена и общата дължима сума на поръчката. Имате възможност да изберете повече от един брой от всеки продукт и след refresh общата дължима сума се преизчислява. При отказ за поръчка на някой от изброените продукти, можете да го извадите от списъка с бутон “изтрий” и така той няма да фигурира в действителната поръчка. В случай, че имате електронен ваучер, трябва да напишете кода му в съответното поле, за да ви се приспадне от сумата. За да продължите и да преминете към Стъпка 2, натиснете бутон „ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА „Така ще преминете последователно през четири стъпки за изпращане на поръчка.

Стъпка 1: Тук е мястото, в което се попълват Вашите данни, необходими за осъществяване на доставката. Ако имате регистрация в нашия сайт, няма да се наложи да полълвате всеки път вашите данни.  В тази стъпка може да добавяте нови адреси за доставка.

Стъпка 2: След попълване на стъпка 1 ви излиза точната цена на доставка която се осъществява с куриерска фирма Спиди

Стъпка 3: Това е стъпкaта, в която може да изберете начина на плащане на желаните от Вас стоки. 

  • Наложен платеж: Вие ще заплатите цената на стоката и крайната сума за доставка, определена от куриерската фирма, при получаването на пратката на служителя, който Ви я доставя.
  • Купи на изплащане БНП Париба Лични Финанси: Автоматично Ви прехвърля по-долу в страницата за да си попълните първоначална вноска (по желание или ако се изисква)и личните данни за може оператор от БНП Париба да се свържат с вас за уточнение на условията.
  • 2Checkout: Отваря се платежна страница на 2Checkout където въвеждате данните на вашата карта
  • При заплащане с карта: Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
  • При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

Стъпка 4: Тук имате възможност отново да прегледате Вашата поръчка и да нанесете корекции, там където Ви е необходимо. След това трябва да се сложат отметки след като сте се запознали с общите условия и като сте готови натиснете бутон „ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА”.

След като направите успешна заявка ще получите известие за потвърждение на елетронната си поща, където трябва да последвате изпратения Ви линк. Статуса на поръчката си може да следите по всяко време в личния си профил.
Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработват спрямо указаните по-долу срокове.
При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на електронната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на:info@cornersport.eu.eu или на тел. 0895485461